Leasing overdracht advertenties

Leasing premium


een merk selecteren


Voor verdere informatie


Adliz.be : leasing auto

Wenst u een lopende autolease over te dragen of over te nemen?

ADLIZ.BE is een gratis zoekertjessite waarop u een zoekertje kunt plaatsen wanneer u een lopende autolease wenst over te dragen of over te nemen.

Op de site kunt u onder meer "duwtjes in de rug" toevoegen die uw over te dragen lease interessanter maken voor kandidaat-overnemers.

U kunt bijvoorbeeld kiezen om 1 of meerdere maanden gratis huur aan te bieden, om uw voorschot volledig of gedeeltelijk over te dragen, enz.

Operationele leasing

Operationele leasing is een langlopende huur voor bepaalde duur van een wagen zonder aankoopmogelijkheid. Operationele leasing is bijzonder voordelig voor mensen die veel kilometers afleggen, waardoor u uw autobudget volledig onder controle hebt. Maak gebruik van de aanbiedingen voor operationele autoleasing op ADLIZ.BE, de zoekertjessite voor autoleasing en geniet van de beste wagens.. 

Financiële leasing

Door financiële leasing kunt u een voertuig huren met aankoopmogelijkheid tegen een zeer interessante prijs. Net als bij operationele leasing gaat het bij een financiële leasingovereenkomst enkel om de huur van een wagen voor bepaalde duur, van 2 tot 5 jaar. Ontdek onze aanbiedingen voor financiële autoleasing met of zonder inbreng en krijg toegang tot voertuigen van de beste autofabrikanten. Aan het einde van de overeenkomst kunt u ofwel eigenaar worden van het betreffende voertuig of kunt u het teruggeven. PEUGEOT-leasing, RENAULT-leasing, AUDI-leasing, BMW-leasing... Een nieuwe auto is binnen handbereik via financiële leasing.